Boligadvokat med mange års erfaring

 

Har du brug for en god boligadvokat, er vi hos Tverskov & Partnere specialister i køberrådgivning og boligsalg af alle typer boliger og ejendomme. Skal du til at sælge eller købe, er der mange formelle ting at have styr på. Vi har erfaringen og ekspertisen og kan sikre dig, at det hele juridisk er i orden.

Har du svært ved at overskue en købsproces, og hvad du helt konkret skal have styr på, tilbyder vi boligrådgivning i øjenhøjde. Vi har stor forståelse for, at du måske ikke har den viden, der skal til for at gennemskue relevante papirer og paragraffer, hvilket er hvorfor, at det altid kan betale sig at få en advokat til boligkøb. Vi kan eksempelvis også varetage bodeling ved skilsmisse eller tinglysning af skøde ved køb af fast ejendom.​

 

Professionel boligadvokat med fokus på dine behov

Hvad koster en boligadvokat? Det kommer helt an på processen og forholdene i og omkring boligen. Som advokat med speciale i boligsalg går vi ind og ser nærmere på sagen i forhold til købs- eller salgspapirer. Det er vigtigt at have vandtætte skodder, når du skriver under på kontrakten, så du ikke pludselig befinder dig i en uforudset situation, med store omkostninger til følge.

 

Sparring og rådgivning i øjenhøjde

Er du interesseret i sparring omkring et boligkøb, kan du altid tage os med på råd fra start. Så undgår du faldgruber og dyre fejltagelser. Vi har stor erfaring med håndtering af købs- og salgsprocesser og ved, hvad der skal til for at sikre dine interesser i et boligsalg eller -køb.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have et godt tilbud på en boligadvokat i forbindelse med et huskøb eller salg, står vi til rådighed og kan hjælpe dig. Vi udarbejder både købsaftale samt berigtigelse af selve handlen, således at alt er i fineste orden.

Kontakt os for aftale eller tilbud på telefon 70 25 22 60, eller send os en e-mail på tverskov@tverskov.com

TVERSKOV & PARTNERE har som målsætning, at gøre jura mere forståelig og møde vores kunder i øjenhøjde.

 

 

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os