Kontraktret

Kontraktsretten beskrives ofte som en selvstændig disciplin. Hos Tverskov er kontrakter en del af helheden stort set i enhver juridisk rådgivning.

Vi arbejder bl.a. med salgs- og leveringsbetingelser for virksomheder, samarbejdsaftaler, licensaftaler, samt overdragelsesaftaler i form af eksempelvis overdragelse af et forretningsområde m.m.

Vi rådgiver ligeledes i forbindelse med agent- og forhandleraftaler og den forskel der ligger i netop de begreber i forhold til den opbygning af kundekreds, der kan ske i det pågældende område eller land.

I alle henseender hvor der arbejdes med kontrakter, er der typisk behov for fortrolighedsaftaler og hemmeligholdelsesaftaler, som også er en del af rådgivningen.

Via vores internationale samarbejde i Eurojuris International har vi mulighed for at få ”trykprøvet” udenlandske kontrakter i forhold til medlemsadvokater i det pågældende land, hvor kontrakten har sit virkeområde.

Når ordet kontraktsret bliver omtalt, drøftes oftest også virksomhedsoverdragelse, herunder overdragelse af kapitalandele i virksomheder, som er en del af vores typiske rådgivningsområde.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os