TVERSKOV & PARTNERE har som målsætning, at gøre jura mere forståelig og møde vores kunder i øjenhøjde.

Læs mere >>

Gældssanering og rådgivning til private og erhverv

Hos Tverskov & Partnere tilbyder vi rådgivning i forbindelse med gældssanering til private og erhverv i Odense, Dalum og Hjallese. Er du personligt ved at gå konkurs, eller har du en virksomhed, der er i vanskeligheder rent økonomisk, er vi specialister i hjælp til gældssanering og har mange års erfaring med håndtering af sådanne sager.

Som gældssanering advokat bidrager vi blandt med planlægning og gennemførelse, således at alt retmæssigt er i orden. Kan vi se, at der er en mulighed for at redde din virksomhed og din økonomi, har vi her stor succes med rekonstruktion af personlig virksomhed og selskab.

Kompetent advokat til hjælp ved gældssanering

Når det kommer til gældssanering rådgivning, er vi yderst kompetente og erfarne. Vi har stor succes med at få rekonstrueret virksomheder ved skifteretten. Faktisk fem ud af fem gange. Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med sparring og rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har stor forståelse for, at en sag om gældssanering er en stressfaktor og en hovedpine rent økonomisk. Derfor vil vi gerne tilbyde dig professionel hjælp til at føre din sag, således at du kommer sikkert gennem processen med den rette rådgivning, som har fokus på dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere

Mangler du en advokat til håndtering af en sag om gældssanering, er vi gerne behjælpelige og kan træde til, når du har behov for. Hos os er du i gode hænder, da vi er rådgivende advokater, der taler i øjenhøjde med vores klienter.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder på telefon 70 25 22 60, eller send os en e-mail på tverskov@tverskov.com.

​ERHVERV - RÅDGIVNING

​PRIVAT - RÅDGIVNING

... advokater i øjenhøjde

​TVERSKOV & PARTNERE  |  ​​Lindevej 65  |  ​5250 Odense SV  |  ​Telefon: 70 25 22 60  |  ​Fax 70 25 22 61  |  ​E-mail: tverskov@tverskov.com  CVR 26739012