TVERSKOV & PARTNERE har som målsætning, at gøre jura mere forståelig og møde vores kunder i øjenhøjde.

Læs mere >>

Først og fremmest er vi løsningsorienterede

Tverskov & Partnere tænker udpræget løsningsorienteret, og er som professionel advokatvirksomhed, i stand til at analysere dine udfordringer, og samtidig bevare overblikket.

Selskabsretlig rådgivning

Står du foran at købe eller sælge virksomhed - påbegynde generationsskifte - selskabsretligt at optimere ejerstruktur - overdrage anparter eller aktier i selskaber ... så er vi dig gerne behjælpelig, og har i den henseende mange års erfaring at trække på.

Problemknusning2

Vi er gode til, at kigge “igennem” tallenene, for bag tallene gemmer sig nok begrænsninger, men så sandelig også løsninger. Vi sætter os grundigt ind i problematikkerne, for at nå frem til den rigtige analyse, som er grundlaget for at kunne rådgive vores klienter optimalt.

Men vi anstrenger os i lige så høj grad for, at kunne omsætte vores rådgivning til effektive løsninger, så vores klienter kan komme hurtigt videre. Det kalder vi for problemknusning2

​ERHVERV - RÅDGIVNING

​PRIVAT - RÅDGIVNING

... advokater i øjenhøjde

​TVERSKOV & PARTNERE  |  ​​Lindevej 65  |  ​5250 Odense SV  |  ​Telefon: 70 25 22 60  |  ​Fax 70 25 22 61  |  ​E-mail:tverskov@tverskov.com  CVR 26739012