Retssager

Retshjælp tilbydes til private og virksomheder

Hos Tverskov & Partnere tilbyder vi professionel retshjælp til private og virksomheder. Har du brug for juridisk rådgivning af den ene eller anden karakter, er vi gerne behjælpelige og lytter til din problemstilling. Vi er kompetente advokater, der lægger stor vægt på at skabe et godt tillidsforhold til vores klienter samt rådgive i øjenhøjde.

Når det kommer til retshjælp, kan vi håndtere alle typer sager. Har du et problem, du gerne vil have juridisk assistance til, er vi det helt rette sted at henvende sig til. Hos os hører du ingen snørklede paragraffer, da vi formidler, så det giver mening. Kontakt os endelig ved behov.

Få retshjælp og juridisk rådgivning

Uanset om du er privat eller har en virksomhed, du ønsker retshjælp til, går vi ind med samme indstilling. Nemlig at have fokus på dine ønsker, krav og ikke mindst behov. Har du en forestående retssag, undersøger vi din sag grundigt og kommer med vores faglige vurdering i forhold til dine muligheder for at vinde.

Hvad dækker retshjælp? Det dækker blandt andet en vurdering af en pågældende sags omstændigheder med afsæt i økonomiske aspekter. Du kan få dine omkostninger til sagen dækket via en retshjælpsforsikring – og vi har god erfaring med alle typer sager i retten. Derfor er du i trygge hænder hos os.

Kontakt os for hjælp til din sag

Ønsker du retshjælp, kan du kontakte os ganske uforpligtende for at høre mere om dine muligheder. Vi vurderer din sag ud fra dine behov og din økonomi – og vi gør alt, vi kan for at vinde for dig.

Kontakt os for hjælp på telefon 70 25 22 60, eller send os en e-mail på tverskov@tverskov.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os