Testamente

Har du brug for hjælp til oprettelse af dit testamente? Tverskov & Partnere er et professionelt advokatfirma, der hjælper klienter i blandt andet Odense, Dalum og Hjallese med alle former for rådgivning samt udarbejdelse af testamenter.

Vi er et yderst erfarent advokatkontor, der tager vores klienter alvorligt og gør en dyd ud af at rådgive i øjenhøjde.

Hvad betyder testamente?

Et testamente er en ensidig viljeserklæring – et juridisk bindende dokument, der fortæller hvordan der skal disponeres over formue og ejendele ved dødsfald. Oprettelse af testamente forudsætter viden og ekspertise om hvilke elementer, det skal indeholde. Her har vi gennem mange års egenhændig erfaring med udarbejdelse af testamenter den fornødne indsigt, som gør, at du får det udført, således at dine ønsker bliver efterkommet.​

Der kan være mange årsager til at få udarbejdet et testamente. Får du det gjort, overlader du ikke den svære opgave, det kan være for efterladte at skulle tage stilling til deling af dine ejendele og eventuelle aktiver, til dine børn eller andre arvinger.
Lad os hjælpe dig med at få styr på papirarbejdet, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Skab tryghed med et testamente hos os

Hvad koster et testamente? Det kommer an på, hvor stort et arbejde, der ligger i det. Men kontakt os for at høre mere om en pris på testamente, så du har noget at forholde dig til. Opret testamente hos os, hvis du vil være sikker på, at det bliver udført til punkt og prikke, og hvis du sætter pris på en rådgiver, der taler i øjenhøjde.

Kontakt os for aftale

Vil du have en aftale til at tale om dit testamente, er du velkommen til at kontakte os, således at vi kan finde en tid, der passer ind i din kalender. Vi er her for at hjælpe dig med alt det juridiske, så du ikke selv skal spekulere over det.

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere på telefon 70 25 22 60, eller send os en e-mail på tverskov@tverskov.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os